Si mund te blej nje produkt ?

Zgjidh produktin qe deshiron dhe tek faqa e pageses ploteso adresen e sakte ku do te dorezohet produkti, pagesa behet ne momentin e marjes se produktit!

Kush shet ne TOSH?

Ne faqen tone shesin vetem shites te regjistruar dhe te verifikuar qe disponojne nje dyqan fizik.

Si mund te paguaj per nje produkt?

Pagesa e produkti behet ne momentin e dorezimit ne adresen e kerkuar nga ju!

Per sa kohe e mar produktin ?

Nese jeni brenda te njejtit qytet me shitesin produkti vjen brenda 24 oreve ne mos brenda 72 oreve pune ose 3 diteve

A mund te kthej nje produkt qe eshte me probleme ?

Cdo produkt qe nuk ju dorezohet me specifikat e pershkruara gjate blerjes mund te na kontaktoni ne cdo moment, sebashku me shitesin do te mundohemi te gjejme zgjidhjen me te mire per ju, rimbursimin apo zevendesimin e produktit